Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze mavi sürme sürmek

Rüyada göze mavi sürme sürmek

Rüyada göze mavi sürme sürmek aile bireyleri ile tartışacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, rahat bir hayata başlayacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada göze mavi sürme sürmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler aşk hayatınızı canlandırabilir.

Rüyada göze mavi sürme sürmek deneyim kazanacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi sürme sürmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada tek göze sürme çekmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, hayat boyu desteği olacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına delalet eder.

Rüyada göze sürme çekmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, ortalığın karışacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına delalet eder.

Rüyada göze sürme çektiğini görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine işarettir.

Rüyada göze yeşil sürme çekmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, ayaklandıracağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada göze kırmızı sürme çekmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada göze mavi far sürmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, kafasının sakinleşeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments