Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze sürme çekmek

Rüyada göze sürme çekmek

Rüyada göze sürme çekmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, kötüyse düzeleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada göze sürme çekmek gördüyseniz:

  • Sizden sürekli talepleri olan değil, size katkısı veya yardımı olabilecek kişilere yakın durmalısınız.

Rüyada göze kırmızı sürme çekmek hastalıklarının azalacağına, malının ve parasının da artacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine işaret eder.

Rüyada göze yeşil sürme çekmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada göze sürme çekmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, zorlukların yaşanacağına, deniz aşırı işler yapılacağına işarettir.

Rüyada tek göze sürme çekmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada göze sürme çektiğini görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada göze mavi sürme sürmek büyük fırsatların kapısını açacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz sürme çekmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğe sürme çekmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments