Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze sürme çektiğini görmek

Rüyada göze sürme çektiğini görmek

Rüyada göze sürme çektiğini görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, canının sıkılacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada göze sürme çektiğini gördüyseniz:

  • Sizinle tartışmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada göze sürme çektiğini görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada göze sürme çekmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, her geçen gün sorunların artacağına tabir olunur.

Rüyada göze mavi sürme sürmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada tek göze sürme çekmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada göze yeşil sürme çekmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göze kırmızı sürme çekmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına alamet eder.

Rüyada gözlerine sürme çektiğini görmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına yorulur.

Rüyada sürme çekmiş erkek görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, karanlığın biteceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments