Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi sürme sürmek

Rüyada mavi sürme sürmek

Rüyada mavi sürme sürmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi sürme sürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda köşeye sıkışmış ya da yolun sonuna gelmiş hissedebilirsiniz.

Rüyada mavi sürme sürmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada göze mavi sürme sürmek borçların biteceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine işaret eder.

Rüyada kendine sürme sürmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada göz sürme sürmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne sürme sürmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada mavi sürme görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözüne mavi sürme çekmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada mavi sürme çekmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments