Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek göze sürme çekmek

Rüyada tek göze sürme çekmek

Rüyada tek göze sürme çekmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına inanılır.

Rüyada tek göze sürme çekmek gördüyseniz:

  • Özgür ruhunuz dikkat çekmenize neden oluyor.

Rüyada tek göze sürme çekmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, aradığı aşkı bulacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada göze kırmızı sürme çekmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada göze yeşil sürme çekmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada göze sürme çekmek yokluğa, darlığa düşeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada göze mavi sürme sürmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına rivayet eder.

Rüyada göze sürme çektiğini görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine sürme çekmek şansının ve bahtının açık olacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil sürme çekmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments