Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze kırmızı sürme çekmek

Rüyada göze kırmızı sürme çekmek

Rüyada göze kırmızı sürme çekmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, işinde ustalaşacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, zahmete ve derde düşeceğine tabir olunur.

Rüyada göze kırmızı sürme çekmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların yeniden yapılandırılması gerekiyor olabilir.

Rüyada göze kırmızı sürme çekmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine yorulur.

Rüyada göze yeşil sürme çekmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada tek göze sürme çekmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet eder.

Rüyada göze sürme çekmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı sürme çekmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, yaşamının da düzene gireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına alamet eder.

Rüyada göze sürme çektiğini görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada göze mavi sürme sürmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah sürme çekmek kötüyse düzeleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments