Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze mavi lens takmak

Rüyada göze mavi lens takmak

Rüyada göze mavi lens takmak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, kalp kırmayacağına, yolculuğa çıkmaya, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yaşama hevesinden olacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada göze mavi lens takmak gördüyseniz:

  • Sorun yaşamamak için sunumunuza dikkat edin.

Rüyada göze mavi lens takmak kendisine istediklerini nasip edeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, günlerini hastanede geçireceğine alamet eder.

Rüyada göze lens takmak hayat daha olumlu bakılacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada göze yeşil lens takmak sermayenin harcandığına değeceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine yorulur.

Rüyada mavi lens takmak kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, sevdiğini söyleyeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada gözüne mavi lens takmak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına alamet eder.

Rüyada lens takmak aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözüne lens takmak rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil lens takmak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, ticaretinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments