Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lens takmak

Rüyada lens takmak

Rüyada lens takmak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada lens takmak gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı gücendirebilirsiniz.

Rüyada lens takmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, ödeme güçlü çekeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına işarettir.

Rüyada gözlere lens takmak sorunlarını bu sayede çözeceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerine lens takmak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, kısmetlerinin her daim açık olacağına işaret eder.

Rüyada gözüne lens takmak zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına yorulur.

Rüyada yeşil lens takmak mutluluk ve saadete, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada göze lens takmak zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, hayat boyu desteği olacağına işaret eder.

Rüyada gözüne mavi lens takmak kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına delalet eder.

Rüyada göze yeşil lens takmak işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments