Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil lens takmak

Rüyada yeşil lens takmak

Rüyada yeşil lens takmak ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, işlerinin hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil lens takmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizi seven kimselere yabancılaşmanız, onları görmeye bile tahammül edememeniz olasıdır.

Rüyada yeşil lens takmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına delalettir.

Rüyada göze yeşil lens takmak elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına inanılır.

Rüyada gözüne lens takmak rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada lens takmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlere lens takmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine inanılır.

Rüyada mavi lens takmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, hayıflanacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözüne mavi lens takmak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada göze mavi lens takmak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments