Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözüne lens takmak

Rüyada gözüne lens takmak

Rüyada gözüne lens takmak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, başarılar elde edileceğine, işi ile gündeme geleceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, malın bereketinin artmasına delalet etmektedir.

Rüyada gözüne lens takmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı en iyi şekilde kullanmanız durumunda, iş hayatınızı ilgilendiren ilginç bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada gözüne lens takmak buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada gözüne mavi lens takmak önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, neşe içinde olacağına, o kimselerden menfaat göreceğine işarettir.

Rüyada gözlerine lens takmak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına inanılır.

Rüyada gözlere lens takmak daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göze yeşil lens takmak sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, riske atılacağına, kişinin adeta gençleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil lens takmak kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Rüyada kahverengi lens takmak istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, geçim derdinin sona ereceğine, amacına ulaşabileceğine delalettir.

Rüyada göze mavi lens takmak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments