Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze lens takmak

Rüyada göze lens takmak

Rüyada göze lens takmak çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada göze lens takmak gördüyseniz:

  • Evden para kazanmanın yolarını bulabilir veya maddi gelirlerinizi arttırmanıza yardımı olabilecek konularda yeni eğitimler alabilirsiniz.

Rüyada göze mavi lens takmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada göze yeşil lens takmak yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine delalet eder.

Rüyada göze lens takmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil lens takmak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, hasta ise iyileşeceğine, büyük bir başarının elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlere lens takmak ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, yeni iş kollarına girileceğine rivayet eder.

Rüyada kahverengi lens takmak zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, iyi halini yitireceğine yorulur.

Rüyada mavi lens takmak günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine yorulur.

Rüyada gözlerine lens takmak edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, bereketin ve verimin geleceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments