Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözüne mavi lens takmak

Rüyada gözüne mavi lens takmak

Rüyada gözüne mavi lens takmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, rahatsızlık duyulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, güzel bir hayatı olacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada gözüne mavi lens takmak gördüyseniz:

  • Genç kimselerle bir arada bulunmanız da olasıdır.

Rüyada gözüne mavi lens takmak yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına delalet eder.

Rüyada gözlere lens takmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözüne lens takmak iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlerine lens takmak neşenin ve mutluluğun geleceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi lens takmak sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına işarettir.

Rüyada göze mavi lens takmak işlerinde bir aksama yaşayacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada göze lens takmak sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hataların telafi edileceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada göze yeşil lens takmak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments