Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi lens takmak

Rüyada mavi lens takmak

Rüyada mavi lens takmak bol para kazanacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi lens takmak gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz başarmanızı sağlayacak.

Rüyada gözüne mavi lens takmak sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada göze mavi lens takmak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına yorulur.

Rüyada mavi lens takmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerine lens takmak hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göze lens takmak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada gözlere lens takmak bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada lens takmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada göze yeşil lens takmak özel hayatının renkleneceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments