Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze mavi kalem sürmek

Rüyada göze mavi kalem sürmek

Rüyada göze mavi kalem sürmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, esenleyeceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine işarettir.

Rüyada göze mavi kalem sürmek gördüyseniz:

  • Gurup aktivitelerinde faal görev almak veya organizasyonları üstlenmek gibi şeylerden kaçınmalısınız.

Rüyada göze mavi kalem sürmek işsizlerin iş sahibi olacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada göze kalem sürmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göze göz kalemi sürmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elini haramdan uzak tutacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada göze mavi kalem çekmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada göze mavi sürme sürmek zorlukların baş göstereceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada göze mavi far sürmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada göze mavi boya sürmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments