Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze kalem sürmek

Rüyada göze kalem sürmek

Rüyada göze kalem sürmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına yorulur.

Rüyada göze kalem sürmek gördüyseniz:

  • Yanıltıcı durumlara dikkat etmelisiniz.

Rüyada göze mavi kalem sürmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada göze kalem sürmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada göze göz kalemi sürmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, amacına ulaşabileceğine, dertlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada göze siyah kalem çekmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına delalettir.

Rüyada göze yeşil kalem çekmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine işaret eder.

Rüyada göze mavi kalem çekmek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, düşmanlarına da dost olacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada göze beyaz kalem çekmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada göze kalem çekmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments