Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk far sürmek

Rüyada mavi renk far sürmek

Rüyada mavi renk far sürmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, günahların da affolacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renk far sürmek gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek gelecekte sizin için faydalı kişilerle tanışabilir veya faydalı olabilecek bilgiler toplayabilirsiniz.

Rüyada mavi renk far sürmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, hastalıklarından kurtulacağına, saygın biri olacağına inanılır.

Rüyada gözüne mavi far sürmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi far sürmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada göze mavi far sürmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına delalet eder.

Rüyada mavi göz farı sürmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada gözlere far sürmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada göz far sürmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözün üstüne far sürmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments