Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi göze bakmak

Rüyada mavi göze bakmak

Rüyada mavi göze bakmak yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, kişinin evlatlarının artacağına, başarılarının bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada mavi göze bakmak gördüyseniz:

  • Ani patlamalar yolunda giden ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada mavi göze bakmak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına işarettir.

Rüyada göze bakmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz göze bakmak üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada göze mavi lens takmak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına işarettir.

Rüyada göze mavi kalem çekmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, günahlarına tövbe edeceğine yorulur.

Rüyada göze mavi sürme sürmek iç dünyasının zenginleşeceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, sorunların kalmayacağına işarettir.

Rüyada göze mavi far sürmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada göze mavi boya görmek mal mülk kazanacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments