Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze krem sürmek

Rüyada göze krem sürmek

Rüyada göze krem sürmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göze krem sürmek gördüyseniz:

  • Evde sevdiğiniz şeyler yaparak vakit geçirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada göze krem sürmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada göze mavi boya sürmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına alamet eder.

Rüyada göze aylaynır sürmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada göze mavi far sürmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sorunların yakında son bulacağına, konuşmaz olacağına işarettir.

Rüyada göze likit sürmek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada göze kalem sürmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada göze yeşil boya sürmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada göze beyaz far sürmek görme ve alma şansına sahip olacağına, geçiminin güçleşeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments