Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz kapaklarını görmek

Rüyada göz kapaklarını görmek

Rüyada göz kapaklarını görmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, ekmeğinin de artacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, kırgınlıkların geçeceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz kapaklarını gördüyseniz:

  • Olmadığınız bir kişi gibi davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada göz kapağında yara görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada göz kapağını açamamak hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Rüyada göz kapağı görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz kapağını dikmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, ardından yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada göz kapağı kesmek inancını bir kenara atacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz kapaklarını görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, masa başı bir işe gireceğine, kendisi paralayacağına işaret eder.

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada göz kapağını görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments