Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz kapağını dikmek

Rüyada göz kapağını dikmek

Rüyada göz kapağını dikmek karlı işler yapacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada göz kapağını dikmek gördüyseniz:

  • Dürüst olmakta zorlanacağınız durumlar varsa bazı konu veya kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Rüyada göz kapağını dikmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine işaret eder.

Rüyada göz kapağını görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına tabir olunur.

Rüyada göz kapağı görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada göz kapağında yara görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada göz kapağı kesmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına inanılır.

Rüyada göz kapağını açamamak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz kapaklarını görmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments