Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz kapağını açamamak

Rüyada göz kapağını açamamak

Rüyada göz kapağını açamamak küslükleri bitireceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, zorlukların son bulacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine işarettir.

Rüyada göz kapağını açamamak gördüyseniz:

  • İşyerinizde, çalışma arkadaşlarınızla hoş olmayan tartışmalara girebilirsiniz.

Rüyada göz kapağını açamamak pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada göz kapağını dikmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına işarettir.

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek diplomalı kimse olacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz kapağı kesmek hem de yeni mülkler satın alacağına, çirkin amellere, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada göz kapağını görmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada göz kapağı görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına alamet eder.

Rüyada göz kapaklarını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada göz kapağında yara görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments