Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, üzüntülerinin biteceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz kapağının şiştiğini gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada göz kapağında yara görmek dünyasının iyileşmesine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada göz kapağını açamamak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine alamet eder.

Rüyada göz kapaklarını görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada göz kapağı görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz kapağı kesmek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, işlerin günden güne bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz kapağını dikmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz kapağını görmek hayatının yolunda gideceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, karalar bağlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments