Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz kapağını görmek

Rüyada göz kapağını görmek

Rüyada göz kapağını görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz kapağını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin şaşırtıcı hareketleri veya umursamazlıkları sizi hayrete düşürebilir.

Rüyada göz kapağı kesmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz kapağını açamamak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, ele geçecek haram mal ve paraya rivayet etmektedir.

Rüyada göz kapağı görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına delalet eder.

Rüyada göz kapağını görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, ayağa kalkacağına delalettir.

Rüyada göz kapağını dikmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz kapaklarını görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz kapağında yara görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek sağlık içinde yaşanacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments