Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz kapağı görmek

Rüyada göz kapağı görmek

Rüyada göz kapağı görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına inanılır.

Rüyada göz kapağı gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Rüyada göz kapağını açamamak kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine yorulur.

Rüyada göz kapaklarını görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, çok hayırlı şeylere işaret eder.

Rüyada göz kapağını görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada göz kapağı görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Rüyada göz kapağı kesmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz kapağında yara görmek depresyona gireceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada göz kapağını dikmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zarar göreceğine, rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments