Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz kapağı kesmek

Rüyada göz kapağı kesmek

Rüyada göz kapağı kesmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz kapağı kesmek gördüyseniz:

  • Geçmişe odaklanmanın gereği yok, önünüzde parlak bir gelecek var.

Rüyada göz kapağı kesmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine delalet eder.

Rüyada göz kapağını görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada göz kapağını dikmek anne baba duaları alınacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada göz kapağını açamamak yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada göz kapağında yara görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, gözyaşının kuruyacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına işaret eder.

Rüyada göz kapağı görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına inanılır.

Rüyada göz kapaklarını görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments