Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diz kapağında yara görmek

Rüyada diz kapağında yara görmek

Rüyada diz kapağında yara görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, yardımda bulunacağına alamet eder.

Rüyada diz kapağında yara gördüyseniz:

  • İş ortamındaki anlaşmazlıklara gereğinden fazla takılmış durumdasınız.

Rüyada diz kapağında yara görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, her şeyin gönlünce olacağına rivayet eder.

Rüyada diz kapağı görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada diz kapağında kıl görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine tabir olunur.

Rüyada dizlerde yara görmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada göz kapağında yara görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, önemli sorumluluklar alacağına yorulur.

Rüyada diz üstü oturmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada dizlerinde uyumak başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, kazançta zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada diz çökmüş görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments