Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz kalemi sürdüğünü görmek

Rüyada göz kalemi sürdüğünü görmek

Rüyada göz kalemi sürdüğünü görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada göz kalemi sürdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilere laf anlatmak veya bir şeyleri izah etmeye çalışmak, bir sincaptan uçmasını istemekle aynı şey olabilir.

Rüyada göz kalemi sürdüğünü görmek rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada renkli göz kalemi görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına işaret eder.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne mavi kalem sürmek şüpheli bir olay yaşanacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, birlikteliğe başlayacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah göz kalemi almak birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada göz kalem sürmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerine kalem çekmek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments