Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah göz kalemi almak

Rüyada siyah göz kalemi almak

Rüyada siyah göz kalemi almak ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine rivayet eder.

Rüyada siyah göz kalemi almak gördüyseniz:

  • Bir ilişkide beklediğiniz karşılığı görememeniz ya da size verilen sözlerin tutulmaması olasıdır.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada siyah göz kalemi satın almak kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, bazı sırların açığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada siyah göz kalemi almak kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi görmek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz kalemi aldığını görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada pembe göz kalemi sürmek kişinin iyi hale geleceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, saygın biri olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments