Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli göz kalemi görmek

Rüyada renkli göz kalemi görmek

Rüyada renkli göz kalemi görmek hayattan elini eteğini çekeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli göz kalemi gördüyseniz:

  • Bazı olaylarda meydana gelen değişiklikler sizin için avantajlı durumlar yaratabilir.

Rüyada renkli göz kalemi görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz kalemi sürdüğünü görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada gözlerine kalem çekmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil göz kalemi görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz kalemi çalmak yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada gözlere kalem çekmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, sağlıklı bir kişi olmaya alamet etmektedir.

Rüyada göz kalemi açmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, güven kaybına uğrayacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada gözüne göz kalemi sürmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments