Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz farı görmek

Rüyada göz farı görmek

Rüyada göz farı görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine delalettir.

Rüyada göz farı gördüyseniz:

  • Geçmiş anlaşmaların veya eski hedeflerinizin üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Rüyada gözüne mavi far sürmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalet eder.

Rüyada gözüne yeşil far sürmek bazı engellerle karşılaşacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz farı almak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, fikirlerinin çatışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerine far sürmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada mavi göz farı görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz farı sürmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada göz far sürmek gönlünce bir yaşamı olacağına, patlama noktasına geleceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına alamet eder.

Rüyada göz farı görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments