Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi göz farı görmek

Rüyada mavi göz farı görmek

Rüyada mavi göz farı görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işarettir.

Rüyada mavi göz farı gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Rüyada mavi göz farı sürmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, insanlara iş öğreteceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi göz farı görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine alamet eder.

Rüyada gözüne mavi far sürmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına delalettir.

Rüyada gözün üstüne far sürmek büyük atılımlar yapılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada göz farı görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, güzel ve önemli işler yapacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil göz farı görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözüne far sürmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına işaret eder.

Rüyada göz far sürmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments