Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz farı almak

Rüyada göz farı almak

Rüyada göz farı almak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, çok iyi paralar kazanılacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalettir.

Rüyada göz farı almak gördüyseniz:

  • Hislerinizde incelme, daha bir rafine olma hali olabilir.

Rüyada gözüne mavi far sürmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok zor duruma düşüleceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına delalettir.

Rüyada göz farı sürmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi göz farı sürmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil göz farı görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına delalettir.

Rüyada beyaz göz farı görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada göz far sürmek zarar göreceğine, zengin bir hayat süreceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada gözüne yeşil far sürmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına inanılır.

Rüyada gözün üstüne far sürmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments