Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz göz farı görmek

Rüyada beyaz göz farı görmek

Rüyada beyaz göz farı görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz göz farı gördüyseniz:

  • Denemeniz durumunda fark yaratabilirsiniz.

Rüyada beyaz göz farı görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi göz farı görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine delalettir.

Rüyada gözlerine far sürmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına delalettir.

Rüyada göz farı almak rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz farı görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, dertlerin artacağına inanılır.

Rüyada gözün üstüne far sürmek manevi olarak da yıpranacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına işarettir.

Rüyada göz farı sürmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlere far sürmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments