Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil göz farı görmek

Rüyada yeşil göz farı görmek

Rüyada yeşil göz farı görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, hayırlı bir yola girileceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil göz farı gördüyseniz:

  • Sıkıntılar beklenmedik anlarda çıkarlar.

Rüyada yeşil göz farı sürmek yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza delalet eder.

Rüyada gözüne yeşil far sürmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, iş hayatında saygı göreceğine işaret eder.

Rüyada yeşil göz farı görmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlerine far sürmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada mavi göz farı sürmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada göz farı görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz farı sürmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz göz farı görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments