Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz doktoruna gitmek

Rüyada göz doktoruna gitmek

Rüyada göz doktoruna gitmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, elinin darlaşacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine işarettir.

Rüyada göz doktoruna gitmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar, katılacağınız konferanslar veya tecrübeli kişilere soracağınız sorular sonrasında değerli bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada göz doktoruna gitmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, galibiyet kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz doktoruna muayene olmak işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine delalet eder.

Rüyada göz doktoru olmak zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, en tepkedeki kimse olacağına yorulur.

Rüyada göz doktor görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, yeni mallara kavuşacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına yorulur.

Rüyada göz doktoru görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada göz doktoruna gittiğini görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada doğum doktoruna gitmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına yorulur.

Rüyada kalp doktoruna gitmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments