Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp doktoruna gitmek

Rüyada kalp doktoruna gitmek

Rüyada kalp doktoruna gitmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, yaralarına da merhem olacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalp doktoruna gitmek gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğini olumsuzlukların karşı cins ilişkilerineze ya da ailenizle olan kontaklarına yansıması da olasıdır.

Rüyada kalp doktoruna gitmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kalp doktoru görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulak doktoruna gitmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kadın hastalıkları doktoruna gitmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına işarettir.

Rüyada doktoruna gitmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada göz doktoruna gitmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada kadın dogum doktoruna gitmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, güzel bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada doğum doktoruna gitmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments