Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz doktoruna muayene olmak

Rüyada göz doktoruna muayene olmak

Rüyada göz doktoruna muayene olmak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Rüyada göz doktoruna muayene olmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz bitti bitecek derken karşı tarafın özverili tutumuyla düzeliyor.

Rüyada göz doktoruna muayene olmak çok rahat bir döneme gireceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada doğum doktoruna muayene olmak çalışmaları ile takdir toplayacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada doktor muayenesi görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, geçim derdi çekeceğine işaret eder.

Rüyada doktorda muayene olmak sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalettir.

Rüyada kadın doğum doktoruna muayene olmak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada doktorun muayene ettiğini görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada diş doktoruna muayene olmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, ekmeğin kesileceğine alamet eder.

Rüyada göz muayenesi olmak dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments