Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğum doktoruna gitmek

Rüyada doğum doktoruna gitmek

Rüyada doğum doktoruna gitmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, ilim irfan öğreneceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına yorulur.

Rüyada doğum doktoruna gitmek gördüyseniz:

  • Şikayet etmeye başlamanız sizi eleştirilere açık hale getirebilir.

Rüyada doğum doktoruna gitmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada doğum doktorunu görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, kendisi ile gururlanacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalettir.

Rüyada kadın doğum doktorunu görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın doğum doktor görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kadın doğum doktoru görmek işlerinin zarara uğrayacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine işarettir.

Rüyada doğum doktoru görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işarettir.

Rüyada doğum doktor görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına inanılır.

Rüyada doğum doktoruna muayene olmak kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, adını kirleteceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments