Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz doktoru görmek

Rüyada göz doktoru görmek

Rüyada göz doktoru görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, geçiminin yerinde olacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz doktoru gördüyseniz:

  • Bazı konularda açık davranmamanız veya sır saklamanız problemlere neden olabilir.

Rüyada göz doktoru olmak iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına tabir olunur.

Rüyada göz doktoruna gittiğini görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada göz doktor görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada göz doktoru görmek güçlendikçe güçleneceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz doktoruna muayene olmak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz doktoruna gitmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına yorulur.

Rüyada doktor önlük giydiğini görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine tabir olunur.

Rüyada doktor kıyafeti giymek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments