Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz doktoru olmak

Rüyada göz doktoru olmak

Rüyada göz doktoru olmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına rivayet eder.

Rüyada göz doktoru olmak gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişiler katılımcı olmasa da, sizin, en kötü şeyin bile iyi tarafını görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada göz doktoru görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine işarettir.

Rüyada göz doktoruna gittiğini görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, işlerinin yarım kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine işarettir.

Rüyada göz doktoruna gitmek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz doktoru olmak söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kişinin yasa düşeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına işaret etmektedir.

Rüyada göz doktoruna muayene olmak hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz doktor görmek zorlukların bir anda biteceğine, karlı işlere gireceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına işarettir.

Rüyada yakışıklı doktor görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada doğum doktoruna gitmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments