Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz doktor görmek

Rüyada göz doktor görmek

Rüyada göz doktor görmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada göz doktor gördüyseniz:

  • Özel kişilerle fikirlerinizi paylaşmanız başarmanızı sağlayabilir.

Rüyada göz doktoruna gittiğini görmek çaresiz durumlara düşeceğine, kazancının günden güne arttıracağına, sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada göz doktoru görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, rahat bir hayata sahip olmaya, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz doktoruna muayene olmak yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına alamet eder.

Rüyada göz doktor görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz doktoru olmak başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, hayatını ailesine adayacağına rivayet eder.

Rüyada göz doktoruna gitmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada doktorun görmek hep yerinde sayacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ortopedi doktoru görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments