Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz doktoruna gittiğini görmek

Rüyada göz doktoruna gittiğini görmek

Rüyada göz doktoruna gittiğini görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada göz doktoruna gittiğini gördüyseniz:

  • Sizi para harcamaya veya belli konulara katılımda bulunmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada göz doktoruna muayene olmak sorunların bir bir çözüleceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Rüyada göz doktoru görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göz doktoruna gitmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına işarettir.

Rüyada göz doktor görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, sevdiği insanların olacağına rivayet eder.

Rüyada göz doktoruna gittiğini görmek her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına rivayet eder.

Rüyada göz doktoru olmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada doktor hastane görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık doktor görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, yüzün güleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments