Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktor kıyafeti giymek

Rüyada doktor kıyafeti giymek

Rüyada doktor kıyafeti giymek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, kurulu düzeni olacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, çok sorunlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada doktor kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da birlikte çalıştığınız bir kişi size rahatsızlık veriyor olabilir.

Rüyada doktor kıyafeti giydiğini görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada doktor kıyafeti giymek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada doktor gömleği giymek işlerinde verimin artacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına tabir olunur.

Rüyada doktor elbisesi giymek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada doktor önlük giydiğini görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına delalet eder.

Rüyada beyaz doktor gömleği giymek alınganlıkların hasıl olacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine delalet eder.

Rüyada doktor önlüğü giymek böylece hayırlı bir yola girileceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz doktor önlüğü giymek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments