Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktor önlük giydiğini görmek

Rüyada doktor önlük giydiğini görmek

Rüyada doktor önlük giydiğini görmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına alamet eder.

Rüyada doktor önlük giydiğini gördüyseniz:

  • Ticaret, alım satım, reklam, bilişim, pazarlama konularında görüşmeler artabilir.

Rüyada beyaz doktor önlüğü giymek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz doktor önlük giymek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, zor bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada doktor önlük giydiğini görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına yorulur.

Rüyada doktor önlük giymek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına işarettir.

Rüyada doktor önlüğü giymek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine alamet eder.

Rüyada beyaz doktor önlüğü görmek sıkıntıların artacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada önlüklü doktor görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada doktor önlük görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments