Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz boyası sürmek

Rüyada göz boyası sürmek

Rüyada göz boyası sürmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, dinden çıkacağına, yüzünün hep güleceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına, hayatının yoluna gireceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına alamet eder.

Rüyada göz boyası sürmek gördüyseniz:

  • Olan biten şeyler kafanızı karıştırabilir veya karışık olayların içne girebilirsiniz.

Rüyada göz boyası sürmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, başarıya giden yolların açılacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada göze boya sürmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada yüze boya sürmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına delalettir.

Rüyada yüzüne boya sürmek üzüntülerin günden güne artacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada göze mavi boya sürmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, kötü olayların meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil boya sürmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı boya sürmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments