Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze boya sürmek

Rüyada yüze boya sürmek

Rüyada yüze boya sürmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, çok iyi işler ortaya konacağına işaret eder.

Rüyada yüze boya sürmek gördüyseniz:

  • Başta iş hayatınız olmak üzere yaşamınızda yeni olanakları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada yüze boya sürmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine yorulur.

Rüyada yüzüne boya sürmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine yorulur.

Rüyada duvara boya sürmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada yeşil boya sürmek maddi durumun düzeleceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göze yeşil boya sürmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine yorulur.

Rüyada göze boya sürmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz boyası sürmek çok güzel adımlar atılacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine işarettir.

Rüyada siyah boya sürmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments