Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne boya sürmek

Rüyada yüzüne boya sürmek

Rüyada yüzüne boya sürmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne boya sürmek gördüyseniz:

  • Başka programlarınız olsa da ya da belli konularda sorumluluklarınız bulunmasına rağmen alacağınız bir daveti geri çevirmemenizde fayda var.

Rüyada yüze boya sürmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne boya sürmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, şifa bulacağına, yalan söylemeye işarettir.

Rüyada göze yeşil boya sürmek başarısının artacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada siyah boya sürmek sosyal hayatını da askıya alacağına, mutluluğu yakalayacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine işaret eder.

Rüyada göze boya sürmek verilen sözlerin tutulacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada göze mavi boya sürmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, kara kara düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvara boya sürmek haybeye para ve zaman harcayacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments