Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı boya sürmek

Rüyada kırmızı boya sürmek

Rüyada kırmızı boya sürmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı boya sürmek gördüyseniz:

  • Her alanda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Rüyada kırmızı boya sürmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına inanılır.

Rüyada göz boyası sürmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, bereket ve huzur geleceğine rivayet eder.

Rüyada saça boya sürmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, zengin bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada göze boya sürmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada göze yeşil boya sürmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kendisiyle de gururlanacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine işarettir.

Rüyada göze mavi boya sürmek güzel ameller işleyeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, dualarına karşılık alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüze boya sürmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments