Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz altında morluk görmek

Rüyada göz altında morluk görmek

Rüyada göz altında morluk görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, nimetin çoğalacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına yorulur.

Rüyada göz altında morluk gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde çok dikkatli davranmalısınız.

Rüyada gözlerinin altını mor görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, bol muhabbette kalacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz altını mor görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, daha fazla yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz altında morluk görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine rivayet eder.

Rüyada gözünün altını mor görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözü morarmış görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözleri morarmış birini görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının gözünü morarmış görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada birinin gözünü morartmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments