Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gözünü morartmak

Rüyada birinin gözünü morartmak

Rüyada birinin gözünü morartmak karalar bağlayacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, söz sahibi olacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına işarettir.

Rüyada birinin gözünü morartmak gördüyseniz:

  • İşinizde olayların üzerine kararlı bir şekilde gidip duygularınıza teslim olmazsanız, bundan karlı çıkan siz olursunuz.

Rüyada gözlerinin altını mor görmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine alamet eder.

Rüyada gözü morarmış birini görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına işarettir.

Rüyada birinin gözünü morartmak maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada morarmış göz görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözleri morarmış görmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine işarettir.

Rüyada mor göz görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada yüzü gözü morarmış görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalettir.

Rüyada gözlerini morarmış görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments